Gyakran ismételt kérdések

Mi fog történni foglalást követően?

A szállás foglalásának véglegesítéséhez számlát állítunk ki, melyhez szükséges megadni a pontos lakcímet. Az összeget 3 napon belül kérjük átutalni, mellyel véglegesítésre kerül a foglalás. A foglalás minden további nélkül lemondható minimum 14 nappal az érkezést megelőzően. Az érkezés előtti 14 nap és 24 óra közötti lemondás esetén a befizetett összeg 50%-át térítjük vissza. Ha az érkezést megelőző 24 órán belül történik a lemondás, akkor nem áll módunkban visszatéríteni a befizetett összeget.

Mi a foglalás menete?

Ha tetszik a birtokunk és el szeretnél jönni egyedül, vagy a pároddal, családoddal, barátaiddal, az ÁSZF és az Adatkezelési szabályzatának elfogadása után küldj üzenetet nekünk. 12 órán belül a rendelkezésre álló ház függvényében visszaigazoljuk a kért időpontra, időszakra az ajánlatkérésedet, illetve elküldjük a visszaigazolásban a bankszámlaszámot, amire a tartózkodás ellenértékét el kell utalnod. Minél hamarabb elutalod az összeget, annál biztosabb a foglalásod. Amennyiben az ajánlatunkat követő 3 munkanapon belül nem utalod át az összeget, felszabadítjuk az időpontot másoknak. A pénz beérkezése után kapsz egy visszaigazolást, melyben leírjuk a ház rövid használati utasítását, hogyan tudsz belépni a birtokra, hol tudsz parkolni, hogyan használhatod a házat, medencét stb.

Fizethetek Szépkártyával?

Igen, OTP-s Szépkártya elfogadóhely vagyunk.

Hogyan tudom tölteni az elektromos autómat?

Ehhez nem kell mást tenned, mint előre jelezned, milyen autóval érkezel, mennyit szeretnél tölteni. Az okosvezérlésen keresztül tudunk áramot adni a töltésedhez a bejárati parkolónál.

Lehet fogyasztani a birtokon levő termésekből?

A „Nagymama kertjében” a nyári hónapoktól kínálunk friss gyümölcsöket az itt tartózkodó vendégeinknek. Tél végétől virágba borul a legelső gyümölcsfánk a közel 50 éves mandulafa, majd nyár elejétől a cseresznye és a meggyfa dús, fehér virágai kápráztatják el az embert. Júniustól levendula, cseresznye, meggy, egres, málna, júliustól szilva, augusztustól alma, körte, birsalma, mandula ad termést. Ne lepődj meg, ha a termés nem mindig hibátlan, ám garantáljuk a zamatot és vegyszermentességet, mivel kizárólag bio-permetszerrel riasztjuk el a kártevőket. A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. 11214/22 kódszám alatt tartja nyilván birtokunkat.

Lehet vinni háziállatot a birtokra?

Igen. Háziállatot szívesen fogadunk, de a behozott állatért a tulajdonosa teljes felelősséggel tartozik. Az okozott kárt, esetleges extra takarítási költséget felszámítjuk.

Kibérelhetem a házakat 1 napra?

Igen, szívesen fogadott vendégek vagytok ekkor is. Ha nagyobb csapattal jöttök családi rendezvényre, baráti összejövetelre, előre jelezzétek, hogy fel tudjunk rá készülni.

Egész évben használható a medence?

A kültéri, elhúzható tetővel rendelkező, 10 m × 5 m medencénk az üzemelési időszakban (április 1-jétől október 15-éig) biztosítja a gondtalan fürdést, 1,2 m mélységével nagyobb gyerekek is használhatják. A medence mellett zuhanyzó is található. Lehetőség nyílik éjszakai fürdésre is a medence-világítás és medence körüli tér hangulat-világításának bekapcsolásával. A medence körül kültéri bútorok és napozóágyak találhatók.

Mit jelent a biogazdálkodás a birtokon?

A birtokon található szőlőültetvény teljesen új, a pécsi egyetemen kikísérletezett rezisztens magyar szőlőfajták (fehér – Borsmenta, vörös – Pino Regina, csemege – Julcsi), melyek a szárazságnak és a kártevőknek, gomba- és bakteriális fertőzéseknek jobban ellenállnak. Bízunk benne, hogy a szőlőnkből készülő termékek sokunkat hozzá tudnak segíteni az egészséges életmódhoz és táplálkozáshoz.

Mit jelent az okosház, okosrendszer?

Hogy csökkentsük a magas feszültségű falban futó vezetékek „elektroszmogját”, kisfeszültségű kábeleken, érintőpanelen keresztül lehet működtetni a világítást. Ezek a kapcsolók mérik a hőfokot és páratartalmat, ezzel segítve a ház energiatakarékos üzemeltetését. Mozgásérzékelős lámpáink és jelenlét-érzékelőink is segítik a felesleges áramfogyasztást. Amennyiben nyitva hagyod az ablakot, a rendszer érzékeli azt és visszavesz a szoba hűtéséből/fűtéséből, minimalizálja a légcserét. A szükséges energiát a birtokon lévő napelempark biztosítja. Az okosház Loxone vezérlése az egész birtokot összefogja, mind a házak, mind a medence, szaunaház, kültéri világítás, elektromos autótöltő üzemeltetését, valamint figyeli az időjárást és beavatkozik a növények öntözésébe, segítve így is a gondtalan pihenést.

Milyen programlehetőségek vannak a környéken?

Simontornya környékén számtalan programlehetőséget tudunk ajánlani vendégeink számára. A történelmi és kulturális látnivalók mellett az aktív pihenésre vágyók túrázni és kerékpározni is tudnak. Utóbbihoz a birtokon bérelhetnek elektromos kerékpárt, ami az utazást segítheti. Bővebb információ az Programajánlóban olvasható.

Hogyan tudok lefoglalni egy házat?

Amennyiben foglalni szeretne, kattintson a barna „FOGLALÁS” gombra a főoldal bal felső részén.

Kérjen ajánlatot e-mailen, vagy foglaljon weboldalunkon keresztül, kiválasztva a megfelelő dátumot, házat, szolgáltatásokat, megadva személyes adatait. Miután megerősítette foglalását, küldünk egy visszaigazoló e-mailt és számlát bocsátunk ki a foglalásról. A foglalás akkor válik érvényessé, amikor a teljes ár 50%-a átutalásra kerül a számlánkra 3 napon belül.

A foglalás minden további nélkül lemondható minimum 14 nappal az érkezést megelőzően. Az érkezés előtti 14 nap és 24 óra közötti lemondás esetén a befizetett összeg 50%-át térítjük vissza. Ha az érkezést megelőző 24 órán belül történik a lemondás, akkor nem áll módunkban visszatéríteni a befizetett összeget.

Tapasztalja meg a hely varázsát!

Herczeg–Fekete Cottage Birtok

Kapcsolat

Fekete Róbert

06 30 536 6688

hello@cottage.co.hu

Dokumentumok

Adatvédelmi tájékoztató

ÁSZF

NTAK regisztráció P2 épület Hrsz: 3300: EG22046819 

NTAK regisztráció P1 épület Hrsz: 3299/1: MA23064150

Herczeg-Fekete Cottage Birtok Referenciák

"Kedves Róbert,
Értékeltük a szállást és a kiszolgálást, Édesapám szavaival került föl a netre, itt is tolmácsolom.

Köszönet a történelemóráért,
Amit Róbert tartott, s ami jól ránkfért,
S hogy a házban minden prímán működött,
És egy szál dudva sem nőtt a fű között.
Zoli bácsi ezermester kezéért,
A medence kristálytiszta vizéért,
Ami arra csábított, hogy ússz,
Míg ki nem fogy belőled a szusz.
Kalóriád ami elég,
Visszapótolni van elég
Kaja, mert itt száz százalék
Az ellátás, no meg némi plusz.
Ajánlás:
Kedves Vendégtársak,
Ugye csak jót írtok?
Mert Simontornyának Dísze ez a birtok, M
int Britanniának
A doveri szirtfok.
Az Édenkert itt a minta,
És finom a birspálinka.
Gyertek vissza, mint az inga,
Amíg járni bírtok!
Mindent köszönünk!"
Császár Adél

"Abszolút szép hely, gyönyörű környezet, szuper tiszta. Örömmel ajánlom!"

"Kiváló elhelyezkedésű, prémium minőségű felszereltség. Csak ajánlani tudom!"
Károly

"Az ingatlanotok több, mint pazar, őszintén gratulálunk!"
Csernyik Linda

"Nagyon jól éreztük magunkat az ingatlanban. A helyszín és a kilátás gyönyörű, Toszkánában lazának éreztük magunkat, a képek még a ház hangulatát sem tudják leírni. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki szeretne eltölteni egy kellemes hétvégi kiruccanást a családdal és a barátokkal. A tulajdonos nagyon kedves és proaktív volt, és meg akart győződni róla, hogy a szálláshelyen eltöltött idő emlékezetes. Thank you! Nagyon jól éreztük magunkat az itt tartózkodás során. Elképesztően szép birtok mindenkinek ajánlom békés családi, baráti kikapcsolódásra. A házigazda rendkívül kedves, segítőkész. Csodaszép a medence, jacuzzi, szauna, minden körülmény adott egy tökéletes  elvonuláshoz. Köszönjük szépen!"
Luca Anna

"Messze a legjobb hely, ahol az Airbnb-n keresztül jártunk. A házigazda, Robert rendkívül barátságos volt, a hely makulátlanul tiszta, tökéletes medence, szauna és jacuzzi. Határozottan vissza fogok térni, és mindenkinek ajánlom ezt a helyet. Köszönöm!"
Adrian