Vidéki szállások előnyei

A vidéki szállások kiváló lehetőséget nyújtanak a pihenésre és a kikapcsolódásra. Itt van néhány ok, hogy miért érdemes vidéki szállást választani:

Nyugalom és csend – A vidéki szállások általában távol esnek a városok zajától és a forgalomtól, így garantált a nyugodt környezet és a csend. Ez lehetővé teszi, hogy valóban kikapcsolódj és feltöltődj a természet közelségében.

Természetközeli élmény – A vidéki szállások gyakran találhatók olyan területeken, ahol csodálatos természeti látnivalók és környezet vár rád. Lehetőséged van túrázni, kirándulni, kerékpározni, vagy egyszerűen csak sétálni a friss levegőn, élvezve a vidéki táj szépségeit.

Autentikus élmény – A vidéki szállások lehetővé teszik, hogy közelebbről megismerd a helyi kultúrát és hagyományokat. Sokszor találkozhatsz barátságos helyiekkel, és felfedezhetsz tradicionális éttermeket, piacokat, ahol megkóstolhatod a helyi ételeket, termékeket.

Személyre szabott szolgáltatások – A vidéki szállások gyakran családi vállalkozások, ahol a tulajdonosok személyre szabott figyelmet és kiszolgálást nyújtanak. Itt könnyebben kiépítheted a személyes kapcsolatot a vendéglátóval, és segítséget kaphatsz az adott terület felfedezéséhez, a helyi látnivalókhoz és tevékenységekhez kapcsolódóan.

Megfizethetőség – A vidéki szállások általában kedvezőbb áron kínálnak szállást, mint a városi szállodák vagy panziók. Ez lehetővé teszi, hogy többet takaríts meg a szállás költségein és több pénzt fordíts a környék felfedezésére és a szabadidős tevékenységekre.

Összességében a vidéki szállások egyedülálló élményt nyújtanak, lehetővé téve számodra, hogy elszakadj a mindennapi rutintól, felfedezd a természetet és feltöltődj a nyugalomban.

Blogbejegyzések

Fenntarthatóság vidéki szálláshely

Fenntarthatóság vidéki szálláshely

Fogalma: „A fenntarthatóság az emberiség jelen szükségleteinek kielégítése, a környezet és a természeti erőforrások jövő generációk számára történő megőrzésével együtt.” Vidéki szálláshelyünkön felelős tulajdonosokként arra törekszünk, hogy az emberi és természeti...

Simontornyai vár

Simontornyai vár

https://simontornyaivar.hu Salamon fia Simon alországbíró Kun László uralkodása idején, 1277-ben tornyot építtetett a településen, és később a város Simonról és a toronyról kapta a nevét: "Simontornya". 1508-ban kerül Buzlay Mózes tulajdonába, aki Ulászló udvarában...

Festetics Kastély, Dég – felújított kastély és park

Festetics Kastély, Dég – felújított kastély és park

https://degikastely.hu Magyarország legjelentősebb klasszicista kastélya, melyet a Festetics család építtetett. Magyarország egyik leggazdagabb grófi családja több, mint 100 évig éllt ebben a kastályban, mely 2022 évben teljes felújításon esett át. A kastélyt a...

Ozorai Pipo –Vára – középkori várkastély

Ozorai Pipo –Vára – középkori várkastély

https://pipovarkastely.hu Zsigmond királyunk híres törökverő lovagja, a firenzei kereskedő családból származó Filippo Scolari 1416-ban kezdte el építeni vidéki, főúri székhelynek. A vidék urának leányát Ozorai Borbálát nőül véve gótikus palotának építette. Az ozorai...

Herczeg–Fekete Cottage Birtok

Kapcsolat

Fekete Róbert

06 30 536 6688

hello@cottage.co.hu

Dokumentumok

Adatvédelmi tájékoztató

ÁSZF

NTAK regisztráció P2 épület Hrsz: 3300: EG22046819 

NTAK regisztráció P1 épület Hrsz: 3299/1: MA23064150

Herczeg-Fekete Cottage Birtok Referenciák

"Kedves Róbert,
Értékeltük a szállást és a kiszolgálást, Édesapám szavaival került föl a netre, itt is tolmácsolom.

Köszönet a történelemóráért,
Amit Róbert tartott, s ami jól ránkfért,
S hogy a házban minden prímán működött,
És egy szál dudva sem nőtt a fű között.
Zoli bácsi ezermester kezéért,
A medence kristálytiszta vizéért,
Ami arra csábított, hogy ússz,
Míg ki nem fogy belőled a szusz.
Kalóriád ami elég,
Visszapótolni van elég
Kaja, mert itt száz százalék
Az ellátás, no meg némi plusz.
Ajánlás:
Kedves Vendégtársak,
Ugye csak jót írtok?
Mert Simontornyának Dísze ez a birtok, M
int Britanniának
A doveri szirtfok.
Az Édenkert itt a minta,
És finom a birspálinka.
Gyertek vissza, mint az inga,
Amíg járni bírtok!
Mindent köszönünk!"
Császár Adél

"Abszolút szép hely, gyönyörű környezet, szuper tiszta. Örömmel ajánlom!"

"Kiváló elhelyezkedésű, prémium minőségű felszereltség. Csak ajánlani tudom!"
Károly

"Az ingatlanotok több, mint pazar, őszintén gratulálunk!"
Csernyik Linda

"Nagyon jól éreztük magunkat az ingatlanban. A helyszín és a kilátás gyönyörű, Toszkánában lazának éreztük magunkat, a képek még a ház hangulatát sem tudják leírni. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki szeretne eltölteni egy kellemes hétvégi kiruccanást a családdal és a barátokkal. A tulajdonos nagyon kedves és proaktív volt, és meg akart győződni róla, hogy a szálláshelyen eltöltött idő emlékezetes. Thank you! Nagyon jól éreztük magunkat az itt tartózkodás során. Elképesztően szép birtok mindenkinek ajánlom békés családi, baráti kikapcsolódásra. A házigazda rendkívül kedves, segítőkész. Csodaszép a medence, jacuzzi, szauna, minden körülmény adott egy tökéletes  elvonuláshoz. Köszönjük szépen!"
Luca Anna

"Messze a legjobb hely, ahol az Airbnb-n keresztül jártunk. A házigazda, Robert rendkívül barátságos volt, a hely makulátlanul tiszta, tökéletes medence, szauna és jacuzzi. Határozottan vissza fogok térni, és mindenkinek ajánlom ezt a helyet. Köszönöm!"
Adrian